diskuteraargumentera.blogg.se

2013-06-28
17:05:00

Modeller, utseendet....
Hej, som rubriken lyder ska jag skriva om modeller och utseendet.
Det kanske låter konstigt när jag säger att jag tycker att modellyrket är alldeles för utseende fixerat. När modeller är något som handlar mycket om just utseende.
Jag tycker att en modell ska vara någon man ser upp till, någon äkta. Man har inte perfekt hy, tänder eller en super kropp. Det är en data som gör allt det där. Hur många modeller har ni sett som tillexempel sitter i rullstol, har som jag vtligo, är ++ modell.
Det finns inte många sånna. Världen anser att man är vacker om man har en snygg kropp, är lång och har perfekt hy. 
Jag blir faktiskt frustrerad, varför ska så mycket handla om utseende? Jag håller med om att det är kul att vara fin! Jag älskar kläder, jag tittar på modell progam.... Men kan ändå undra varför jag gör det! 
 
//N
 

2013-06-16
14:58:00

Turkiet! :)
Kommer inte att vara så aktiv på bloggen, kommer nämligen om två dagar vara i Turkiet! :)
 
//N
 
 

2013-06-09
08:42:00

Sommar! :)
Hej, nu är det sommar här i Sverige. Prova att en fin dag gå ut på en 15-minuters promenad, titta dig omkring.
Jag gjorde det och blev lite rörd. vi är vana med trädem, blommorna och fåglarnas kvitter. Så vi tittar inte, men när vi gör det får vi se något riktigt vackert. Ibland kan jag undra varför man igentligen lever, men under Sveriges sommar förstår jag!
 
//N
 
 
 

2013-06-08
22:44:00

Kändisar?
Hej, det är mycket snack om Justin Bieber och One Direction nu när dem har varit i Sverige. Men tänk efter, är kändisar värkligen så mycket bättre en oss, dem kallas perfekta och idioter av folk dem inte ens känner. Men dem är precis som oss, dem är dumma, snälla. Dem gör misstag, dem gör rätt.
Vad är grejen, dem är också människor...
 
Om ni tycker anurlunda skriv gärna tillbaka! :)
 
//N