diskuteraargumentera.blogg.se

2014-05-19
17:44:25

Ingen är är perfekt ;P
Även om vi alla vill se ut som top modeler, vara smartare än Einsein, vara trevliga, snälla, roliga och glada hela tiden så tyvärr, så ser inte världen ut. Varje dag gör vi hundratals val (vissa undermedvetna som tex vem man ska prata med.) Måna av dem valen är säker riktigt dåliga, vi är människor. Vi gör hundratals misstag hela tiden! Men vi har höga krav på oss själva. Vi är inte perfekta, så är det bara. Det betyder även att när man avundas någon så ser man kanske bara allt som är bra med personen, som att hon/han ser ut som en modell. Men den personen är INTE perfekt heller.
Men sen ska man fundera på vad det där med "perfekt"  igentligen betyder. Man behöver inte att vara pinnsmal för att vara perfekt. Det räcker med att du tycker att du är det så vipps..Perfekt! :)
 
"VEM SOM ÄN LÄSER DETTA, DU ÄR VACKER, DU ÄR SMART OCH DU SKA INTE LÅTA NÅGONTING SOM NÅGON SÄGER ATT FÅ DIG TYCKA ANNORLUNA. DU ÄR ALDRIG NÅGONSINN ENSAM!"
 
Kram N
Taggar: Kram, Livet, Perfekt, Vacker;

Kommentarer:
#1: PK

Vad klokt skrivet!

Själv tycker jag nog att "pinn-smal" är allt annat än perfekt, men alla tycker vi ju olika. Utseende kanske inte har något med "perfekt" att göra alls eftersom den smaken skiljer sig, utan det kommer inifrån?

PK

2014-05-21 @ 16:11:12
#2: Elsa

Jiho vad bra skrivet👍 Men håller med farsan balo👌

2014-05-23 @ 19:49:28
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: